Om oss

Jag har hela mitt liv älskat att skapa och utbildade mig därför till textillärare och tog min examen 2008. Drömmen om en butik har länge funnits och den 16 maj 2011 bestämde jag mig för att förverkliga min dröm.

Allt gick väldigt snabbt och samma dag som jag bestämde mig fick jag tag på lokal och lyckades även boka in ett möte med första företaget som säljer garn. En månad efter att jag bestämde mig slog jag upp portarna till min lilla butik.

Min farfar drev under många år Sjöbloms damfrisering och sedan han gick i pension har frisörsalongen stått orörd. Nu, 21 år senare, har jag tagit över lokalen men försökt att bevara charmen. De gamla hårtorkarna blir nu lampor och alla tre frisörstolarna finns kvar, faktiskt en hel plats med stol, bänk, spegel och torkhuv.

Bredvid farfars salong drev min farmor en polkagrisaffär och på 1950-talet beställde hon en kassadisk av en farbror vid namn Axelsson. Axelsson byggde disken och farmor var mycket förtjust i den, så när affären lades ned på 70-talet sparades disken. Den flyttade ut i garaget och där har den stått full med bilschampo, vax och till och med däck. Nu har jag lackat om den och den står nu äntligen i en butik igen, där den hör hemma.

I december 2013 gjorde vi om butiken till ett aktiebolag samtidigt som min mor, Jenny, köpte in sig.

Vi ser fram emot just ditt besök och hoppas vi kan hjälpa dig att finna det du behöver för att vara kreativ.

Lina & Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *